Ура! Sleeper Set у British Vogue vogue.co.uk! Ми завжди вірили, що якщо добре працювати і робити чесний та якісний продукт, то нас обов'язково помітять! Ми неодноразово вигравали тендери у самих упереджених і суворих замовників - таких, як іноземні урядові організації, наприклад! Мало значення все - якість постільної білизни, умови, в яких вона виробляється, якість і натуральність тканини, швидкість виконання замовлень, і ми, команда Sleeper Set, з усім цим справлялися! І ось Sleeper Set - в британському Vogue!

Не описати словами, як же ми вдячні, що нас запросили в цей проект, що про нас написали і що нас рекомендують! Неймовірно приємно було прочитати в листі від компанії Conde Nast, що бренд і продукт Sleeper Set відповідають духу і стилю Vogue, адже це найвища планка, задана легендарним виданням.
 
Vogue багато десятиліть виховує гарний смак і високий стиль життя, тому рекомендації постільної білизни Sleeper Set для створення ідеального інтер'єру, затишної домівки - це визнання для нас і підтвердження, що все не дарма, що ми все робимо правильно і все тільки починається!
 
У жовтневому номері British Vogue рекомендує затишне постільна білизна з фланелі Christmas Warmth. Перші прохолодні ночі дають про себе знати і змушують задуматися про утеплення своєї спальні.
 
 
У листопадовому номері, коли світ поступово втрачає свої фарби і хочеться насиченості і кольору vogue.co.uk рекомендує колекцію постільної білизни Oceans.
 

У грудневому номері, у самий Festive Season, Vogue обрали ніжну і ошатну постільна білизна Sea Shell.

 

Особливою любов'ю є для нас Elle Decoration. Адже цей журнал - квінтесенція відмінного смаку в світі інтер'єрного дизайну, останніх трендів декору і високого стилю в облаштуванні домашнього простору. Всі, хто тим чи іншим чином цікавиться мистецтвом інтер'єрного дизайну, з самих ранніх років зачитується цим виданням, з нетерпінням чекаючи свіжого виходу журналу, який ще пахне друкарською фарбою. Elle Decoration - це авторитетне британське видання, і нам дуже приємно, що у своїй підбірці в лютневому номері редакція рекомендує постільну білизну Savoy від Sleeper Set.
 
 
Зізнаємося, що так, ми мріяли потрапити в західні видання, а мрії, як відомо, збуваються. Саме тому для нас це по справжньому чарівна і надихаюча подія!
 
Дякуємо нашим клієнтам за багаторічну підтримку та віру в нас!