Зараз найчудовіший та найказковіший час у році! Час загадувати бажання і час їх виконань! Ви, напевно, чули або читали розповідь про те, що кожен може стати Санта Клаусом або Дідом Морозом! Ми обожнюємо цей час, адже наш офіс перетворюється на справжнісіньку філію фабрики Санти! Ми готуємо і пакуємо для Вас подаруночки, отримуємо від Вас теплі подяки і насолоджуємося цими передсвятковими днями!
 
А іноді наші кур'єри стають справжнісінькими Сантами, доставляючи подарунки-сюрпризи, замовлені нашими клієнтами для своїх друзів та коханих! У нас є Gift Service і, замовивши в подарунок постільну білизну, піжаму або плед, ми спакуємо подарунок в обрану Вами подарункову коробку і доставимо адресатові! Також у нас можна придбати подарункові сертифікати, за якими пізніше вибрати комплект постільної білизни, піжаму або інші затишні речі для дому як онлайн, так і в магазині Sleeper Set в ТРЦ Космополіт.
 
Новорічні свята за традицією - найсімейніші та найдомашніші, тому обравши в подарунок комплект постільної білизни, теплий плед, ковдру або піжаму, Ви не помилитеся! Адже Ви подаруєте турботу і затишок. Що може бути краще теплого святкового будинку, наповненого любов'ю і радістю?
 
 
Дарувати подарунки - це особлива радість і насолода! Спробуйте стати Сантою для когось та зробити приємний і корисний подарунок, вибравши затишні речі для дому від Sleeper Set. І, звичайно, ж отримати новорічний подарунок від Sleeper Set!
 
Умови акції прості: зробивши замовлення на нашому сайті або покупку в магазині Sleeper Set, Ви отримуєте від нас подарунок! Вибирайте постільну білизну потрібних Вам розмірів, затишну піжаму або декор для дому тощо та отримуйте приємний подаруночок ;)
 
Бажаємо всім радісних свят і здійснення мрій!