Як часто ми протиставляємо власний дім і подорожі, хоча якщо прибрати це на нашу думку «протиріччя», то ми зможемо відчути безперервний потік відпочинку та умиротворення. І дім, і подорожі можуть подарувати нам прозріння і нові ідеї, варто лише віддатися цьому затишному простору, який огортає нас, адже і в тому, і в іншому випадку ми можемо отримати перезавантаження, на час звільнитися від нав'язливих думок і отримати новий старт.
 
 
Ми завжди привозимо з подорожей свіжі ідеї і думки про те, як можна змінити наше життя, внести щось нове, незвичайне в повсякденність. І часто це стосується нашого будинку, ми дивимося свіжим поглядом на нього і вже сповнені натхнення щось поміняти. Але ж наш будинок і є продовженням того стану розслабленості і радості, яке ми привезли з відпустки. Як завжди ми готові допомогти Вам з підбором якісної постільної білизни і декору для дому. Ось повертаєтеся Ви з відпустки і хочете таку ж білу постільну білизну в смужку, як в 5-зірковому готелі, а вона вже чекає Вас в нашому онлайн магазині - розкішна колекція Snow White.
 
 
Але давайте повернемося до нашого дому, відпочинку та перебування в ньому. Чи буває slow time влітку? Взимку і восени - зрозуміло - як раз час для такого способу життя. Але літо завжди стрімке і сповнене подіями. І все-таки дайте собі 10 хвилин slow time з самого ранку, просто 10 хвилин нічого не робіть, тільки дивіться, вдихайте, прислухайтесь. Ці 10 хвилин літа здадуться Вам вічністю ;) Залишіться у постілі або просто сядьте і присвятіть 10 хвилин спогляданню, навмисно відганяючи від себе думки. Цей лайфхак не тільки здатний розтягнути час, дати Вам насолодитися ранковою літньою прохолодою і теплом перших сонячних променів, він наповнить Вас енергією на весь день! Ця медитативна практика цілком застосовна і для подорожей, вона допоможе просто таки впустити всередину себе благодать навколишнього світу, нових вражень і досвідів.
 
На фото мікс колекцій постільної білизни Crystal Pure і Beige Pearl, плед Camel.
 
Вечір не менш важливий, і тому прямо перед сном всього на хвилинку сповільниться, зупиніться і ні про що не думайте, Ви є. Час будинку належить тільки Вам! Зробіть спальню тим місцем, де Вас залишать всі турботи і тривоги минулого дня, місцем поновлення, своїм персональним місцем сили.