Постільна білизна з фланелі - особлива, вона ніжна, пухнаста і вимагає особливої ​​турботи, але й готова подарувати Вам надзвичайно теплий, затишний і глибокий сон.
 

Обов'язково перед використанням виперіть фланелеву постільну білизну, адже через свою пухнасту структуру вона може притягувати до себе пилинки в процесі виробництва, упаковки та транспортування, а також на тканині можуть залишатися порошинки самої тканини, утворені при розрізанні. Щоб ці дрібниці не заважали Вам спати, обов'язково виперіть постіль перед застосуванням. Зберегти надзвичайну м'якість фланелевої постільної білизни Вам допоможуть рідкі засоби для прання, неабразивні, що не містять дрібних частинок і відбілювачів. В цьому випадку рідкий шампунь для прання не пересушить фланелеву постільну білизну, а навпаки - додасть йому бархатистість. Також по можливості радимо при пранні постільної білизни з фланелі використовувати ополіскувач, який зробить постіль ще м'якше і ніжніше.

 

 

Постільна білизна з фланелі виконана з бавовняного волокна, тому не боїться прасування високими температурами, проте рекомендуємо все-таки не ставити праску на найгарячіший режим, адже постіль відмінно прасується на більш низьких температурах, на яких добре зберігається м'якість і делікатність тканини, а також не будуть руйнуватися волокна самої тканини.
 
 
Основна колекція постільної білизни з фланелі в нашому інтернет-магазині білого кольору. Тому рекомендуємо доглядати за білою фланелевою постільною білизною так само, як за будь-якою іншою постіллю білого кольору, а саме - прати її не рідше одного разу на тиждень. Для того, щоб постіль зберегла свій білосніжний відтінок, щоб не посіріла, що не пожовкла, її обов'язково необхідно прати через один тиждень після використання.
 
 
Насолоджуйтесь м'якістю, ніжністю і теплотою постільної білизни з фланелі!