Нарядні, милі різдвяні принти постільної білизни Red Scottish і Blue Scottish привнесуть у Ваш будинок радісний святковий настрій. Яскраві постільні набори в клітинку можна створювати як з однієї, так відразу і з двох колекцій, поєднуючи предмети червоного і синього кольору.
 
Ці колекції постільної білизни виконані з ранфорсу, в складі якого 100% бавовна, він має більш сувору структуру, ніж сатин, не такий тонкий, тому його по достоїнству повинні оцінити люди, які люблять теплі і щільні тканини.
 
 
Якщо Ви шукаєте стильне рішення для всього Вашого дому до зимових свят і одночасно гарну практичну постільну білизну, то оновлені колекції з шотландки - то, що Вам потрібно. Міцна тканина, соковиті кольори будуть виглядати чудово всюди, навіть якщо Вам захочеться прилягти на подушку в наволочці з шотландки в вітальні. Цей принт не просто актуальний в поточному сезоні і його часто можна побачити зараз на подіумах, він не здає свої позиції вже багато десятиліть, а до новорічних та різдвяних свят його використовують спеціально для створення сезонних або капсульних колекцій.
 
 
Постіль з шотладнки ідеальна для всієї родини, саме тому ми створили таку велику розмірну лінійку. Її можна купити як собі в спальню, так і в дитячу, і гостьову. Ви можете підібрати наволочки будь-яких розмірів і форм, а також замість звичайних простирадел замовити простирадла на резинці.
Створіть затишну святкову атмосферу в своєму будинку з постільною білизною з шотландки від Sleeper Set!