У нас з'явилося багато літніх ароматів! Апетитні кавунові, полуничні, грушеві, ягідні, квіткові - Ваші вечори на літніх терасах будуть чарівними і романтичними з прекрасними ароматичними свічками від американського виробника Village Candle. Ці крихітки такі "смачні", що ми вже не уявляємо легкі, теплі, а особливо ошатні і святкові вечори без них! Нотки груші, імбиру, цитрусових, апельсинових квітів, свіжої, покритою росою, троянди, соковитої зелені, пахучою гортензії, ніжною гарденії, ароматних ягід, екзотичних квітів і тропічних фруктів - повірте, Вам буде з чого вибрати тільки Ваш аромат!
 
 
Тільки уявіть, як такі свічки будуть прекрасно виглядати на чудово сервірованому столі під час вечері! Або в саду, на терасі, коли літній день добігає кінця! А для проби у нас є свічки-малюки по 36 г, купивши які Ви можете не тільки заощадити, але і придбати все вподобані Вам аромати відразу!
 
Не секрет, що одні з найсильніших вражень, які відчуває людина, пов'язані з запахами. Ви можете закарбувати це прекрасне літо за допомогою унікального аромату, який буде в подальшому нагадувати Вам про безтурботні і прекрасні теплі дні!
 
 
При виробництві ароматичних свічок використовується харчовий парафін і натуральні ароматизатори, тому свічки дуже приємні, мають не різкий запах і не алергенні. Середні і великі ємності зі скла для ароматичних свічок мають щільні кришки, при закритті яких, свічка моментально гасне, не створюючи нагар і неприємний запах в приміщенні.
 
Замовити онлайн ароматичні свічки можна в розділі Декор, а ще краще приїжджайте до нас в магазин Sleeper Set в ТРЦ Космополіт і з величезного розмаїття виберіть Вашу композицію!