Весна - завжди для нас час змін, нових напрямків і надій, повного оновлення і приємних планів. Перші весняні сонячні промені, що несуть тепло рано вранці, перший спів птахів спонукають нас зупинитися на хвилинку, схопити внутрішнім поглядом свою мрію, що викликає посмішку, і рушити в галасливий, невгамовний світ, щоб її здійснити.
 

 
 
Саме тема оновлення надихнула нас на створення нової колекції постільної білизни з білого сатину Savoy - кристально чисте повітря, блакитне небо і яскраве сонце, світлі, просторі інтер'єри, кімнати з великими вікнами, які впускають в себе багато світла ...
 
Білий бавовняний сатин, темно-сіра окантовка або кавова, як у варіації колекції Savoy Coffee, яка графічно і контрастно підкреслює форму постільних речей, привнесе свій світ в інтер'єр Вашої спальні! Коллекцію Savoy легко можна ще більше контрастувати, додавши, наприклад, наволочки і / або простирадло з темно-сірих колекцій Monochrome або Monochrome Stripe. Біла постільна білизна, як стверджують психологи, здатна впливати на нас як раз таким чином, щоб психіка оновлювалася, не зациклюючись на одних і тих же ідеях, розширюючи свідомість, роблячи мислення більш гнучким і винахідливим.
 
 
Вірте в мрії, ставте амбітні цілі і досягайте їх, а ми подбаємо, щоб Ви добре відпочили після активного і результативного дня!