Хочемо розповісти Вам про бестселери серед постільної білизни в нашому інтернет-магазині, адже тенденції, тренди і моду на постільну білизну формуєте саме Ви своїм вибором!
 
На даний час найбільш затребуваними колекціями є комплекти постільної білизни в монохромній гамі - від білої сатиновою постілі до абсолютно чорної. Сіра, графітова або асфальтна постільна білизна, біла та чорна зараз оптимально підкреслюють інтер'єри наших наймодніших і просунутих клієнтів. Хоча для когось ці відтінки здадуться похмурими або нудними, ми спробуємо пояснити, чому вони такі популярні і затишні.
 
 
 
Популярність білої постільної білизни поза сумнівом, не потребує пояснень - класика, стиль, свіжість (і сприйняття, і Вашого інтер'єру) - це musthave будь-якої людини, який бажає час від часу приглушити всі кольори, звуки, емоції в своєму житті, щоб по-справжньому відпочити і оновитися.
 
Світло-сірі, сірі, графітові відтінки постільної білизни нейтралізують зайві емоції і заспокоюють, допомагають розслабитися, зупинити нескінченний потік думок, будь то негативні, тривожні думки або, навпаки, надмірне радісне збудження, що не дає Вам заснути. Постільна білизна сірого кольору, завдяки нейтральності, середньої насиченості монохромних відтінків, немов стирає емоційні полярності і робить нас цілісними і спокійними.
 
 
Чорна постільна білизна, особливо однотонна, така, як представлена в нашому інтернет-магазині, викликає почуття захищеності і, власне, саме бажання спати, адже темрява, темні тони викликають вироблення мелатоніну в організмі людини - речовини, що відповідає за сон людини, тому чорна постільна білизна - не лише модний аксесуар Вашої спальні, але і безпрограшний інструмент для міцного сну.
 
І, звичайно, постільна білизна в монохромних тонах є постійним супутником інтер'єрів спалень в таких актуальних напрямках як contemporary і loft.
 
У нашому інетрнет-магазині Ви можете придбати комплекти постільної білизни з прекрасного бавовняного сатину - кращого матеріалу для постільної білизни - неймовірно приємного для тіла, завдяки своїй гладкості і шовковистості, а також екологічності 100% натурального складу тканини.