Гарної постілі багато не буває, і тому з 22 травня по 11 червня Ви маєте можливість придбати комплекти постільної білизни зі знижками: 1 комплект з 10% знижкою, 2 комплекти з 15% знижкою, 3 комплекти з 20% знижкою!

При замовленні вподобаного постільної білизни наш менеджер порахує Вам знижку в залежності від кількості замовлених комплектів, а служба доставки в найкоротші терміни привезе Ваше замовлення.

Також Ви можете купити постільні набори по акції в нашому фірмовому магазині Sleeper Set в ТРЦ Космополіт (колишній Більшовик) по вул. Гетьмана, 6, блок Б, 4-й поверх (т. 068-869-05-70). Наші продавці-консультанти із задоволенням розкажуть Вам про якість постільної білизни Sleeper Set, всіх подробицях, що стосуються тканин, пошиття, розмірів і т.д. Приїжджайте - у нас дуже тепла і приємна атмосфера!

Одягнути свою спальню в якісну постільну білизну, мають всі сертифікати відповідності, пошите з натуральних тканин з урахуванням всіх деталей для зручності Вашого сну і комфортного використання - краща пропозиція на сьогодні!

Хочемо нагадати, що постільна білизна Sleeper Set проводиться в Україні професійними швачками на новітньому промисловому обладнанні, тому ми з гордістю заявляємо, що воно зроблено в Україні! Ми не перепродуємо китайське білизну, не шиємо «підпільно» на застарілих машинках. Ми працюємо тільки офіційно, тому Ви можете бути впевнені в якості ліжку, яку купите у нас!

Подивіться ВСІ варіанти постільної білизни по комплектах