Сьогодні Хрещення, ми всіх вітаємо! Хтось рано вранці йде в гарячий душ, а хтось - пірнатиме у крижану ополонку. Але ми радимо Вам робити і те і інше з комфортом: захопіть з собою великі пухнасті рушники і банні махрові халати Sleeper Set!
 
 
 
Вони виконані зі 100% натурального гідрокотону - білосніжної махри високої якості. Вам точно вистачить великого махрового рушника 100х150 см, щоб повністю загорнутися, ну а з махровим халатом Вам буде неймовірно затишно і тепло, адже він з капюшоном і кишенями. Банні рушники мають зручну петельку, на яку їх можна повісити, тому Ваші махрові рушники від Sleeper Set НЕ порвуться від банних гачків і прослужать довго. Всі махрові вироби відстрочені спеціальними швами по краях, щоб зберегти форму, тому будьте впевнені, і махрові рушники, і банні халати не зіб'ються після прання, вони будуть мати такий же першокласний вигляд, як нові.
 
 
Щоб рушники і халати з натурального гідрокотону надовго залишалися пухнастими, радимо прати їх з ополіскувачами. Ви будете приємно здивовані, наскільки вони м'які, оксамитові і затишні! Звичайні засоби для прання «висушують» волокна тканин, а з ополіскувачем, махрові речі будуть дивно м'якими.
 
 
Як завжди, ми радимо Вас оточувати себе затишними якісними речами, тому продумуємо кожну деталь і створюємо для Вас найкомфортнішу постільну білизну, піжами, пледи та банні приналежності.