Ми за традицією підготували до зимових свят і просто до холодів колекцію постільної білизни з фланелі. Вона настільки тепла, м'яка і затишна, що Вам не захочеться розлучатися з нею вранці, однак Ви точно відмінно відпочинете за ніч. Ніжна ворсиста бавовняна тканина огорне Вас неймовірним теплом, коли за вікном буде тріщати мороз або будуть падати холодні великі снігові пластівці. У холодну пору, коли більшість днів похмурі, білий колір постільної білизни Cristmas Warmth освіжить інтер'єр Вашої спальні і підніме Вам настрій.
 
Фланелева постільна білизна стане прекрасним подарунком до свят, адже тепло - це найкраща турбота. Пухнаста структура тканини, делікатність приємно здивує людину, якій Ви подаруєте її, а дизайн постілі, декорованого червоним кантом, назавжди збереже святковий настрій і атмосферу.
 
 
Як і одяг, постільну білизну краще підбирати по сезону. Влітку використовувати більш легкі і тонкі тканини, такі, як сатин, а взимку ідеальним буде оксамитова постільна білизна з фланелі. У прохолодних приміщеннях фланелева постільна білизна сама по собі є зігріваючим фактором, адже повітря між ворсинками добре зберігає тепло і не дасть Вам замерзнути, і, звичайно, 100% натуральна бавовна, з якої вона виготовлена, є ідеальним матеріалом для домашнього текстилю.
 
Нехай Ваші зимові свята будуть по-сімейному душевні і по-домашньому теплі!
 
Підібрати предмети для Вашого індивідуального комплекту постільної білизни з фланелі можна тут