Фірмовий магазин постільної білизни Sleeper Set відкритий у Бутіковій Галереї трц Космополіт! Зізнаємося, що це новий етап для нашої компанії, і на відкриття магазину нас, як завжди, надихнули Ви, наші любі клієнти! Ми неймовірно любімо з Вами спілкуватися! Тепер ми зможемо з Вами бачитися не тільки на маркетах, до нас можна приходити кожного дня, без вихідних з 10.00 до 21.00. м. Київ, вул. Гетьмана, 6, трц Космополіт, блок Б, 4-й поверх, тел. 068-869-05-70.

Тепер з комфортом Ви можете зібрати свій індивідуальний комплект постільної білизни з допомогою нашіх консультантів, пощупати тканину, побачити, як вона виглядає в житті та як поєднуються ті чи інші елементи постільного набору між собою, а аткож як виглядяє постільна білизна Sleeper Set прямо на ліжку! А якщо Вам сподобаються ліжко чи крісло в нашому магазині, Ви можете купити їх також!

Крім того в нас є великий вибір декору для дому - пледів, декоративних подушок, покривал, які Ви також з комфортом можете підібрати для своєї спальні. Для Вашої зручності в нашому магазині є примірочна, де можна поміряти піжами, одяг для дому та сну.

В нас доброзичлива атмосфера, гарна музика, і ми завжди готові допомогти Вам з вибором! Заходьте, будемо дуже раді Вас бачити!