У кожної людини є суто індивідуальні переваги, це стосується і постільної білизни. Хтось любить традиційну бавовняну білизну, яке «хрумтить», хтось вважає за краще настільки тонку і дорогу тканину, що з неї легко міг би вийти навіть прекрасний одяг. Але найголовніше - вибирайте постільну білизну тільки з натуральних тканин!
 
Sleeper Set пропонує Вам широкий вибір постільної білизни з найрізноманітніших бавовняних тканин, так що у нас Ви можете вибрати саме те, що Вам припаде до душі.
 
Поплін - це класична бавовняна тканина з невисокою щільністю плетіння нитки, навпомацки проте досить щільна, завдяки тому, що нитка, з якої тчуть цю тканину товщі, ніж в, скажімо в сатині. Постільна білизна з попліну невибаглива у догляді, має привабливу ціну, натуральна, "дихає" та досить міцна.
 
Ранфорс - теж бавовняна, але більш щільна, ніж поплін, тканина за рахунок більш тонкої і більш скрученої нитки. Навпомацки ранфорс має досить хрустку структуру, але вже має легкий відблиск, також невибагливий в догляді.
 

Фланель - тепла, м'яка, ніжна і неймовірно затишна тканина з бавовни, має компактну структуру, товща, ніж інші бавовняні тканини. Постільна білизна з фланелі ідеально для холодної пори.
 

Перкаль - дещо середнє між ранфорсом та сатином, вона зіткана щільніше, з більш тонкої нитки, але у неї ще немає того шовковистого блиску, який є у сатину. Перкаль часто використовують в готелях, адже це досить невибаглива і зносостійка тканина.
Сатин - дуже щільна тканина, виткана з вельми тонкої і сільноскрученної нитки, тому вона має такий незвичайний блиск, неймовірно приємна тілу і виглядає розкішно. Прекрасно поводиться при правильному догляді - не втрачає колір і блиск. Візуально її часто навіть приймають за шовк, однак склад сатину - 100% бавовна. Шовковиста стуктура досягається за рахунок досить складного і дорогого процесу виробництва з дуже тонкої нитки. Однотонний сатин виходить в процесі активного фарбування, тому тканина не линяє і надовго зберігає колір.
 

Жаккард, страйп-сатин - дуже щільна, надзвичайно красива бавовняна тканина, що має різні візерунки, завдяки зміні переплетення ниток. Ви можете зустріти «смугастий» страйп-сатин, як в п'ятизіркових готелях, або найрізноманітніші малюнки - флористичні, геометричні і т.д. Жаккард має дуже велику щільність: ця тканина виткана з тонких ниток, але щільність через низку малюнків виходить вище, ніж у звичайного сатину. Звичайно ж жаккардовое постільна білизна має блиск, перелив, воно надзвичайно ошатна.
 

Мако-сатин - це бавовна найвищої якості, подібно кашеміру серед вовняних волокон. Найтонша нитка і надзвичайно щільне плетіння. Дорога, розкішна постільна білизна створюється саме з мако-сатину, має винятковий блиск і шелковістоть.
 

Що ж, вибирати Вам, але знайте, що будь-яка постільна білизна з бавовни подарує Вам надзвичайний затишок і комфорт. Сміливо підбирайте постіль під інтер'єр своєї спальні, тактильно вирішуйте, що Вам до душі і «по тілу».