Надійна, якісна, дуже симпатична, натуральна і недорога - саме таку постільну білизну часто хочеться знайти і відразу ж купити. І ми вирішили задовольнити ці критерії, створивши свого часу лінію постільної білизни Sleeper Set Democratic. А зараз лінія Democratic поповнилася одразу декількома колекціями зі 100% бавовняного ранфорсу: фантастичні постільні комплекти з серії Сузір'я - Blue і Pink Constellation - в великі сірі і блакитні / рожеві зірки на білосніжному тлі; милі і ніжні колекції в сердечка Love in the Air та In Love, виконані в комбінації світлих і темніших тканин в бузковій гамі з принтом в сердечка. Такі легкі, ненав'язливі, ніжні принти для постільної білизни завжди залишатимуться поза часом, а Ваша постіль не вийде з моди. Сплеск приємних, чудових відтінків прикрасить інтер'єр Вашої спальні і безсумнівно підніме Вам настрій!
 
 
Всі нові колекції постільної білизни мають в своїй розмірної лінійці також дитячі розміри. Зізнаємося, що нас підкорили лаконічні, витримані і в той же час такі милі, симпатичні, красиві у своїй колірній гамі тканини і створювати з них колекції постільної білизни було для нас особливим натхненням і задоволенням! І тепер стильна постільна білизна у світлих, приємних тонах є на будь-який смак і бюджет. Ви напевно будете в захваті, купивши недорогу постільну білизну зі 100% бавовни і освіживши свою спальню! Приємна щільна і в той же час дихаюча бавовняна тканина допоможе Вам добре відпочити. Зізнаємося, що створюючи лінію постільної білизни Sleeper Set Democratic, ми ні в якому разі не хотіли йти на компроміс і створювати недорогу постіль за рахунок зниження якості тканини, використання синтетичних або напівсинтетичних тканин, ми принципово працюємо тільки зі 100% натуральним тканинами, в даному випадку це 100% бавовна - ідеальний склад для постільної білизни! Дивовижне поєднання м'якості і хрусткості - поєднання, властивого для класичної, звичної для нас постілі, немов забирає нас в безтурботність і глибокий сон, який в нас був  в дитинстві. Нові колекції постільної білизни вже полюбилися як дорослим, так тинейджерам і діткам за свій прекрасний дизайн, тому в нашому інтернет-магазині представлені всі можливі розміри і для дорослих, і для дитячих ліжок.
 
 
Оскільки колекції постільної білизни комплементарні і відмінно між собою поєднуються, Ви можете не обмежуватися покупкою постілі в одній колірній гамі, а поєднувати речі з двох колекцій і замовити свій індивідуальний комплект постільної білизни за допомогою онлайн-конструктора в нашому інтернет-магазині.