Напевно Ви часто стикалися з ситуацією, коли Вам ніяк не вдавалося знайти комплект постільної білизни, тому що в стандартних наборах найбільші підковдри 200х220 см. Але ж так зручно укутати в величезне теплу ковдру, а Ви і не могли уявити, що вона принесе Вам певний дискомфорт - при виборі постільної білизни ... ще сумніше, коли доводиться змиритися і купити підковдру того розміру, який є у продажу, - ковдра комкається всередині нього, і в підсумку Ви отримуєте звичайну стандартну ковдру, яка ще й менш комфортна.
 
Ми прислухалися до Ваших прохань і додали підковдри 220х240 см в нашу стандартну розмірну лінійку, і тепер Ви легко можете замовити таку піжковдру при виборі потрібного Вам комплекту! Підковдри 220х240 від Sleeper Set мають той же лаконічний і функціональний дизайн, приховану застібку по нижньому краю на ґудзиках і зроблені з кращої сатинової тканини, в складі якої 100% бавовна.
 
 
Запрошуємо Вас також в наш магазин Sleeper Setв ТРЦ Космополіт, де Ви зможете за допомогою наших консультантів підібрати комплект постільної білизни потрібних Вам розмірів і отримати вичерпну консультацію по тканинах, складу, розмірах і супутніх товарах для дому: пледах, ковдрах, подушках, наматрацниках, декоративним подушкам, піжамам, декору і банній серії.