Отже, Ви заглянули в інтернет-магазин постільної білизни Sleeper Set, і ми надзвичайно раді бачити Вас тут! І хочемо розповісти про себе і про те, чому Вам варто вибрати Sleeper Set.
 
Крім того, що наша мета - виробляти для Вас найякіснішу постільну білизну, ретельно відбирати тканини для наших колекцій, тестувати їх на зносостійкість, розробляти дизайн, працювати над кожною деталлю і стежком, щоб Ви могли безтурботно зануритися в глибокий сон і добре відпочити, ми маємо ряд незаперечних переваг!
 
Ми гарантуємо Вам якість продукту Sleeper Set як виробник, тому приймаємо будь-які претензії і готові виправляти помилки, щоб стати ще краще! Ми приймаємо зворотний зв'язок, хороші відгуки, до речі, теж - це нас дуже надихає, завжди відповідаємо на всі запитання й готові вирішити Вашу проблему, якщо вона виникла.
 
У виробництві постільної білизни ми використовуємо тільки 100% натуральні тканини. Ніяких штучних домішок ми не приймаємо. Звичайно ж, самі спимо тільки в постілі від Sleeper Set і тільки її купуємо своїм батькам, дітям і близьким друзям, тому що для них ми бажаємо найкращого! Ви можете замовити зразки тканин, які використовуються у виробництві постільної білизни, і ми з задоволенням надішлемо їх Вам, щоб Ви переконалися в їх якості і натуральності. І, звичайно ж, наші продавці-консультанти розкажуть Вам про тканини і покажуть наші товари, коли Ви відвідаєте наш магазин!
 
Sleeper Set - це унікальний продукт, тому що це конструктор постільної білизни. Так, знаємо, що нас стали копіювати, але ми були першими і саме в нашому інтернет-магазині Ви можете із зручністю підібрати потрібний Вам комплект - розміри і кількість предметів, яка Вам потрібна! З такою ж зручністю Ви можете це зробити в магазині Sleeper Set в ТРЦ Космополіт, тому що кожна річ має індивідуальну упаковку. Аналогічної сервісу і якості плагіатори так і не досягли. Багато в чому завдяки також нашим партнерам - розробникам онлайн-магазину і девелоперам торгового центру, в якому знаходиться наш просторий і затишний магазин. Крім цього Ви можете купити всього один предмет, якщо тільки він Вам потрібен, а можете зібрати комплект постільної білизни з декількох колекцій, міксуючи складові.
Знаєте, як радісно поспішати на роботу, коли отримуєш задоволення від неї? Це все завдяки нашим клієнтам! Нам неймовірно приємно спілкуватися з Вами! Тому що Ви довіряєте нам, надихаєте, робите нас краще, вірите в нас, радите, які продукти нам варто запустити, знаходите час, щоб написати відгук, і це просто надзвичайно драйвит нас! Тому для постійних і улюблених клієнтів в нашому інтернет-магазині діє накопичувальна система знижок: при замовленні від 3000 грн. - 2%, від 7000 - 5%, від 10000 грн. - 10%. Як же приємно, коли Ви повертаєтеся, навіть через 5 років! Це говорить про те, що ми на правильному шляху, вибравши довгострокову перспективу розвитку, на совість виконуючи свою роботу і заробляючи хорошу репутацію у Вас!
 
Звичайно ж ми розуміємо Ваші побоювання при першому замовленні, тому Ви можете здійснити оплату після огляду замовленого товару. Крім того наш кур'єр в Києві може привезти на вибір кілька комплектів постільної білизни. В інші регіони, як було сказано вище, ми можемо вислати зразки тканини, щоб Ви могли підібрати комплект під свій інтер'єр. А менеджери інтернет-магазину завжди допоможуть Вам визначитися з правильними розмірами.
 
Якщо Вам потрібно «одягнути» все спальні Вашого нового будинку в прекрасну однотонну постільну білизну, Ви завжди можете звернутися до нас - ми підготуємо Ваше замовлення в найкоротші терміни! Компанія Sleeper Set приймає індивідуальні замовлення за Вашими мірками, тому Ви можете бути впевнені, що Ваше простирадло на гумці ідеально сяде на матрац, а підковдра підійде до Вашого ковдри.
 
Будемо раді бачити Вас серед наших улюблених клієнтів і друзів Sleeper Set! Завжди готові відповісти на Ваші питання по телефону або в месенджерах + 38-098-640-93-46 або на пошті sleeperset@sleeperset.com.ua! Приєднуйтесь до наших спільноти в Facebook і Instagram!